top of page
week 442.jpg
week 443.jpg
week 444.jpg

Content designer

Het maken van content is niks nieuws meer. Het wordt zelfs met de dag belangrijker.
Duidelijk in beeld brengen wat jij, als bedrijf, te bieden hebt aan de maatsschappij is tegenwoordig de manier om aan de top te komen.

Fotografie samengevoegd met een grafisch ontwerp passend bij het bedrijf en in de markt, gefocust op de doelgroep.

fghjk.jpg

Verpakkingsontwerp

Over verpakking valt heel veel te zeggen. Echter is één ding zeker en dat is dat er veel meer rekening gehouden moet worden met zorg voor het milieu tijdens het ontwerpen van verpakkingen.

Zo heb ik verschillende projecten gedaan waarbij ik onderzoek heb gedaan naar de beste keuze voor vernieuwende en duurzame verpakkingen.

Ik ben van mening dat er nog veel meer oplossingen te vinden zijn voor innovatieve groene verpakkingstechnologieën.

Make a difference

Branding

​De truc is niks zeggen maar toch spreken. Hier heb ik mij een half jaar lang flink in verdiept. Om zo alle handig- en slimmigheden te leren van hoe een merk eruit kan springen door middel van de vormgeving, grafisch vormgeving en andere manieren van branding.

Verder hoorde hier marketing en social media content bij. 

2017-06-10 (3).png

Interieur vormgeving

Bij het vormgeven van een interieur komen veel aspecten kijken. Ik kan het persoonlijk niet laten om niet alles na te gaan. Ik ben soms nog wel geneigd om honderd verschillende mogelijkheden te maken in een plattegrond. Echter zie ik vaak al snel wat de beste richting is. Deze wordt het vaak.. ach ja ik blijf een vrouw en het zeker voor het onzekere. Uit de vele mogelijkheden komen enorm veel vernieuwende variaties. Deze leveren vooral in de details veel op.

Schermopname (394).png

Conceptueel

Soms zijn er eindeloos veel oplossingen voor een probleem en/of vraagstelling waardoor deze oplossingen niet meer te overzien zijn. Eén van mijn favorieten bezigheden is om mijzelf daar over te buigen. Deze vraagstukken op een vindingrijke en innovatieve manier aan te pakken en dan de meest passende variaties en combinaties te vinden.

Daarna werk ik om deze bevindingen op presentatie niveau te krijgen.

1.png
Ordner1.pdf_Pagina_35.png
3.png
4.png
Winter wonderland kerst gala-1.png
43805e58f96ff64b5b822e80c7e5da96 (2).jpg
flyer hotel kamer 3.jpg
flyer shanti_Pagina_1.png

Grafisch ontwerpen

Het blijft klinken als een cliché... Maar de eerste indruk bepaald het gehele beeld van een project. Het grafische ontwerp of presentatie daarvan kan al gelijk de aandacht trekken waarnaar wordt gezocht. Dan moet de uitstraling hiervan wel kloppen.

Illustraties

Dunja.jpg
CHingu.png
titi.png
IMG_9869-HDR-3.jpg

Interieur vormgeving

Iets wat ik heel graag doe. Vooral in verband met product ontwerpen. deze combinatie, om een product volledig tot zijn recht te laten komen in een interieur of door met de juiste producten een wonderbaarlijk interieur te creëren vind ik om van te smelten!

Kom in contact

Illustraties

Iets waarmee ik nog niet veel ervaring heb,

maar nog wel heel veel van wil leren

HONDJE SOPHIE.jpg
  • Black LinkedIn Icon
  • facebook
  • instagram
bottom of page