Untitled Project.jpg

DESIGN &

TYPOGRAFIE

De vele onderdelen van design

Waarmee ik mij heb beziggehouden

Untitled Project.jpg

Product ontwerpen

Hier ligt de kern van mijn passie en nieuwsgierigheid. Op dit gebied ben ik daarom ook afgestudeerd. Het liefst ben ik hier elke dag mee bezig.

Branding

Een heel breed woord. Het kan van alles zijn. Zelf heb ik vooral ervaring met branding guidelines neerzetten voor opkomende merken. Zo ontstond er een handleiding voor een merk. Daarnaast heb  ik mij beziggehouden met het doorvoeren van de branding in huisstijlproducten, gadgets, marketing, de content en soms zelfs het interieur.

2017-06-10 (3).png
Winter wonderland kerst gala-1.png
43805e58f96ff64b5b822e80c7e5da96 (2).jpg
flyer shanti_Pagina_1.png
flyer hotel kamer 3.jpg

Grafisch ontwerpen

Hiermee heb ik mij op honderden verschillende manieren bezig gehouden. Omdat het zo breed is blijf ik het altijd super leuk vinden en blijven nieuwe ideeën ontstaan. Ik ben veel bezig geweest met webdesign, logo's, posters, marketing, content en informatie boeken. Het lijkt mij heel leuk om nog meer te doen met illustraties en interactief webdesign. 

Interieur vormgeving

Iets wat ik heel graag doe. Vooral in verband met product ontwerpen. deze combinatie, om een product volledig tot zijn recht te laten komen in een interieur of door met de juiste producten een wonderbaarlijk interieur te creëren vind ik om van te smelten!

IMG_9869-HDR-3.jpg

Illustraties

Iets waarmee ik nog niet veel ervaring heb,

maar nog wel heel veel van wil leren

HONDJE dunja.jpg
HONDJE SOPHIE.jpg
CHingu.png
fghjk.jpg

Verpakkingsontwerp

Een onderdeel wat veel te maken heeft met product- en grafischontwerpen. Toch is het ook een onderdeel wat ik graag apart neem. Ik ben van mening dat het in de kleine dingen zit. De verpakking vormt meestal de eerste ervaring met het product. De juiste verpakking draagt bij aan het wauw effect van het merk. 

Daarnaast vind ik dat het ontwerpen van ecologische- of no-waste verpakkingen tegenwoordig onmisbaar is.

Fotografie

Iets wat ik pas in het afgelopen jaar aan het ontdekken ben. Nog verreweg van expert maar enthousiast om gaandeweg meer te leren.

OI000002.JPG

Kom in contact

  • Black LinkedIn Icon
  • facebook
  • instagram